Missafir ile tanışın!


Yeni Nesil Ev Kiralama Konsepti: Missafir
Ev sahipleri, aylık kira gelirine razı olur. Yılda sadece bir kez kira artışı yaparak evinden kazanç sağlamaya çalışır. Tabi, kiracı artışa razı olursa… Dünyada artık bu tür ev kiralama trendleri değişiyor. Gayrimenkul kiralama sektörü bambaşka bir mecraya evriliyor. Bu yeni mecranın Türkiye’deki tek temsilcisi ile tanışmak ister misiniz? Missafir’in konsepti sizi çok şaşırtacak!
Evimi kiraya vermek istiyorum dediğinizde karşınıza onlarca soru ve sorun çıkıyor. Güvenilir bir kiracı bulmanız, evinizi tamir etmeniz, kira ücretlerini takip etmeniz, kiracı ve evle ilgili onlarca sorun sizi bekliyor. Missafir, tüm bunları sizin adınıza yaparak, kazancınızı katlıyor! Nasıl mı?
Evinizin Onlarca Kiracısı Olsun
İnternette evim ne kadar kiralanır diye araştırdığınızda karşınıza çıkan kira bedelleri üç aşağı beş yukarı aynıdır. Aylık kazancınız 1 yıl boyunca değişmez. Missafir evinizin yönetimini devraldığında profesyonel bir hizmetle tanışıyorsunuz. Sizin adınıza kiracınızı buluyorlar, kiracıyı evinize yerleştiriyorlar. Evinizi kullanan kiracıyla ilgili bütün süreçleri takip ediyor ve sizi bilgilendiriyorlar. Yani eviniz bir anda otele dönüşüyor!
Missafir’in dünyasına katılan ev sahipleri, sabit bir kiracı ile yetinmek zorunda kalmıyor. Eviniz ayda belki birkaç kişiye kiralanabilir. Böylece geliriniz de sabit olmaz. Yani standart kira gelirinden katbekat fazla gelir elde edebilirsiniz. Ayrıca, Missafir bünyesinde eviniz kullanıldıkça “Süper Ev Sahibi” oluyorsunuz ve kazancınıza kazanç ekliyorsunuz.
Evinizi kiralamak için bazı hizmetlere ihtiyacınız olabilir. Örneğin; evinizin tesisatı arızalı olabilir; boyanması gerekebilir; fayansları kırılmış olabilir. Bu tür bakım ve onarım işleri ile uğramadan sizin adınıza bakım ve onarım yaptırılıyor. Evinizi ister boyatın ister temizletin! Dilerseniz Missafir bünyesindeki profesyonel iç mimarlara yeni bir konseptle evinizi tasarlatabilirsiniz. Kulağa hoş geliyor değil mi?
Bununla da bitmiyor! Missafir, evinizi kiralamadan önce piyasa araştırması yapıyor. Bölgenin gayrimenkul kiralama rayiçlerine göre evinizin analizini yapıyor ve kazancınızı maksimize etmenizi sağlıyor. Ayrıca, profesyonel fotoğrafçıların objektifinden evinizi fotoğraflatarak, adınıza hazırlanan profili dünyadaki ev kiralama ve ev paylaşımı platformlarında paylaşıyor. Yani Hawai’den bir aile kiracınız olabilir. Veya otelde kalmak istemeyen bir iş adamı evinizi tercih edebilir!
Missafir, aynı zamanda dünyanın 1 numaralı ev kiralama ve ev paylaşımı platformu Airbnb’nin çözüm ortaklarından biri. Yani eviniz Airbnb’de de değerlendirilecek ve uluslararası pazarlara sunulacak.
Missafir’in tüm bu hizmetler için tek şartı var: Yılda en az 8 hafta evinizin boş kalması gerekiyor. Daha sonra yıl içinde evinizi siz de kullanabilirsiniz. Tüm süreç, sizin talebinize göre işliyor. Missafir, sadece yönetiyor!
Bunları okuyunca “keşke evim olsa” veya “keşke evimi kiralamasaydım” dediğinizi duyar gibiyiz! Aslında daha fazlası da var... Dilerseniz siz www.missafir.com sitesine misafir olun, tekliflerini değerlendirin!
Yeni nesil ev kiralama konsepti ile tanışmakta gecikmeyin!
Kiracınız ve kazancınız bol olsun!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Airbnb Nedir? Dünyanın en hızlı büyüyen tatil sitesi 12 soru ile cevaplandı